Klantenservice
0
Sluiten

Over ons

Welkom bij Proskary

Welkom bij Proskary, het Poolse merk dat is ontstaan uit de behoefte van semiprofvoetballer Maciej Adamczewski om meer grip te hebben tijdens het voetballen en tegelijkertijd scheenbeschermers te dragen. Naast Maciej hadden meerdere teamspelers hetzelfde probleem en knipten ze hun sokken kapot om meer grip te krijgen. Dit bracht Maciej op het idee om gripsok sleeves te ontwikkelen die in combinatie met gripsokken gedragen kunnen worden.

 

Poolse producent in gripsokken

Bij Proskary zijn we trots op de kwaliteit van onze producten. We hechten veel waarde aan de productie en daarom hebben we ervoor gekozen om onze gripsokken in Polen te laten produceren. We wilden een productkwaliteit die vele malen hoger is dan wat er in China wordt geproduceerd. Na vele aanpassingen zijn we tot de perfecte producten gekomen die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Onze gripsokken en sleeves zijn verkrijgbaar in vrijwel elke kleur en voor zowel junioren als senioren. We vinden het belangrijk dat onze klanten kunnen kiezen uit een breed scala aan kleuren en maten, zodat ze altijd de perfecte gripsokken kunnen vinden voor hun sportactiviteiten.

De beste producten en de beste service

Bij Proskary staan we voor kwaliteit, functionaliteit en design. We zijn er trots op dat we onze klanten de beste gripsokken en sleeves kunnen bieden die er zijn. Onze producten zijn getest en goedgekeurd door professionele voetballers en worden steeds populairder onder amateursporters. We streven ernaar om onze klanten te voorzien van de beste producten en de beste service.

Bedankt voor het bezoeken van onze website en we hopen dat je net zo enthousiast bent over onze producten als wij!

 

Live chat WhatsApp button