Klantenservice
0
Sluiten

Verzenden & retourneren

Verzending

Bij Proskary begrijpen we hoe belangrijk het is om je bestelling snel te ontvangen. Daarom streven we ernaar om alle bestellingen binnen 1 à 2 werkdagen te verzenden. Zodra je bestelling ons magazijn verlaat, ontvang je een e-mail met daarin een trackingnummer, zodat je je pakketje kunt volgen.

Wij bieden gratis verzending aan voor alle bestellingen boven de € 25,00 binnen Nederland en België. 

Retourneren

Bij Proskary streven we naar de hoogste kwaliteit en tevredenheid van onze klanten. Mocht je om welke reden dan ook niet helemaal tevreden zijn met je aankoop, dan bieden wij een retournering aan.

Je hebt het recht om je product(en) binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren, mits deze niet gedragen zijn en zich in dezelfde staat bevinden als bij ontvangst, dus in nieuwstaat. We vragen je vriendelijk om de gripsokken in de originele verpakking terug te sturen.

Neem contact op met onze klantenservice via [email protected] en vermeld je bestelnummer en de reden van retour. Ons team zal je voorzien van instructies en het retouradres. Zorg ervoor dat de gripsokken goed zijn verpakt.

Zodra we je retourzending hebben ontvangen en geïnspecteerd, ontvang je een bevestiging van de verwerking. Afhankelijk van de betaalmethode die je hebt gebruikt, wordt het aankoopbedrag teruggestort op je rekening.

Contacteer ons

Bij Proskary hechten we veel waarde aan onze klanttevredenheid en we staan altijd voor je klaar om je te helpen. Als je vragen hebt over je bestelling, het retourproces of iets anders, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice via [email protected]

Live chat WhatsApp button