Algemene voorwaarden - Proskary
Klantenservice
0
Sluiten

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden van Proskary Netherlands

 • Algemeen
  Welkom bij Proskary Netherlands! Hieronder vind je onze Algemene Voorwaarden die van toepassing zijn op alle overeenkomsten tussen Proskary Netherlands en haar klanten. Door gebruik te maken van onze website en onze producten te bestellen, ga je akkoord met deze voorwaarden. We raden je aan om deze voorwaarden zorgvuldig te lezen voordat je een aankoop doet.

 • Bedrijfsgegevens
  Proskary Netherlands is een webshop die gespecialiseerd is in de verkoop van gripsokken in Nederland en België. Je kunt ons bereiken op het volgende adres:
  Heuvel 38-E 5664 HL Geldrop
  Noord-Brabant
  Nederland
  KVK-nummer: 73865508
  Telefoonnummer: + 31 6 16 05 25 26
  E-mail: [email protected]

 1. Toepasselijkheid
  Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten tussen Proskary Netherlands en haar klanten.

 2. Producten en Bestellingen
  4.1 Productinformatie: Wij streven ernaar om accurate en volledige informatie te verstrekken over onze producten, inclusief afbeeldingen en beschrijvingen. Houd er echter rekening mee dat kleuren enigszins kunnen verschillen op verschillende schermen.
  4.2 Bestelling plaatsen: Door een bestelling te plaatsen bij Proskary Netherlands, ga je een overeenkomst aan om het betreffende product te kopen. Zodra je bestelling is geplaatst, sturen wij je een bevestigingsmail met de details van uw bestelling.
  4.3 Prijs en Betaling: Alle prijzen zijn vermeld in Euro's (€) en zijn inclusief btw, maar exclusief verzendkosten. Betaling kan worden gedaan via de betaalmethoden die op onze website worden vermeld. Uw bestelling wordt verzonden zodra de betaling is ontvangen.

 3. Verzending en Levering
  5.1 Verzendgebied: Wij leveren onze producten in Nederland en België. Voor verzending naar andere landen kun je contact met ons opnemen.
  5.2 Verzendkosten: De verzendkosten worden berekend tijdens het bestelproces en zijn afhankelijk van het afleveradres en de grootte van de bestelling.
  5.3 Leveringstijd: Wij streven ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren. De geschatte leveringstijd wordt vermeld tijdens het bestelproces. Houd er rekening mee dat eventuele vertragingen bij de vervoerder buiten onze controle vallen.
 1. Retourneren en Klachten
  6.1 Retourneren: Als je niet tevreden bent met uw aankoop, heb je het recht om het product binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren, mits het product ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking is.
  6.2 Klachten: Als je een klacht heeft over een product of onze service, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op via [email protected]. We zullen ons best doen om je klacht snel en naar tevredenheid op te lossen.
 1. Intellectueel Eigendom
  Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot onze website en producten, inclusief teksten, afbeeldingen en logo's, behoren toe aan Proskary Netherlands. Het is niet toegestaan om deze zonder onze uitdrukkelijke toestemming te kopiëren of te gebruiken.

 2. Privacybeleid
  Ons privacybeleid beschrijft hoe we omgaan met je persoonlijke gegevens. Door gebruik te maken van onze website, stem je in met de verwerking van uw gegevens zoals beschreven in ons privacybeleid.

 3. Toepasselijk recht
  Op alle overeenkomsten tussen Proskary Netherlands en haar klanten is het Nederlands recht van toepassing.

Dankjewel voor het lezen van onze algemene voorwaarden. Als je vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen via de verstrekte contactgegevens. Wij wensen je veel winkelplezier bij Proskary Netherlands!

Live chat WhatsApp button