Betaalmethoden - Proskary
Klantenservice
0
Sluiten

Betaalmethoden

Betaalmethoden

Bij Proskary Netherlands streven we ernaar om het betalingsproces zo gemakkelijk en veilig mogelijk te maken. Daarom bieden we een verscheidenheid aan betaalmethoden die zijn ontworpen om aan jouw voorkeuren te voldoen. Hieronder vind je een overzicht van de beschikbare betaalmethoden:

  1. iDeal: Met iDeal kun je snel en veilig betalen via jouw eigen vertrouwde bankomgeving. Het is een veelgebruikte betaalmethode in Nederland en zorgt voor een directe overboeking van jouw bankrekening naar de onze.

  2. Klarna: Klarna biedt je de mogelijkheid om jouw aankopen achteraf te betalen. Met Klarna's "Achteraf Betalen" optie kun je jouw bestelling ontvangen en bekijken voordat je daadwerkelijk betaalt.

  3. Visa: Wij accepteren Visa-creditcards, zodat je jouw aankopen veilig en snel kunt voltooien met behulp van jouw Visa-kaart.

  4. MasterCard: Betalingen met MasterCard-creditcards worden ook geaccepteerd bij Proskary Netherlands, zodat je met gemak en vertrouwen kunt afrekenen.

  5. Bancontact: Voor onze klanten in België bieden we de optie om met Bancontact te betalen, een populaire betaalmethode die directe betalingen vanuit jouw bankrekening mogelijk maakt.

  6. KBC: Voor klanten met een KBC-bankrekening in België is de KBC-betaalmethode beschikbaar, waarmee je eenvoudig en veilig jouw bestelling kunt afrekenen.

  7. SOFORT Banking: SOFORT Banking is een Europese betaalmethode waarmee je direct geld kunt overmaken vanuit jouw bankrekening. Het is beschikbaar voor klanten in verschillende landen.

Onze website maakt gebruik van beveiligde technologieën om de privacy van jouw betaalgegevens te beschermen en ervoor te zorgen dat je met vertrouwen kunt winkelen. Kies de betaalmethode die het beste bij jou past en geniet van een zorgeloze winkelervaring bij Proskary Netherlands.

Mocht je nog vragen hebben over onze betaalmethoden of andere aspecten van het bestelproces, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons klantenserviceteam staat voor je klaar om te helpen.

Live chat WhatsApp button