Disclaimer - Proskary
Klantenservice
0
Sluiten

Disclaimer

Disclaimer van Proskary Netherlands

 1. Algemeen
  Deze disclaimer is van toepassing op het gebruik van de website van Proskary Netherlands. Door gebruik te maken van onze website, stem je in met deze disclaimer. Indien je niet akkoord gaat met deze voorwaarden, verzoeken wij je vriendelijk om onze website niet verder te gebruiken.

 2. Inhoud van de website
  De informatie op onze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Wij streven ernaar om de informatie actueel en accuraat te houden. Echter, Proskary Netherlands biedt geen garanties met betrekking tot de juistheid, volledigheid of actualiteit van de verstrekte informatie. De inhoud van onze website kan te allen tijde zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

 3. Gebruik van de website
  Het gebruik van onze website is geheel voor eigen risico. Proskary Netherlands is niet aansprakelijk voor enige directe, indirecte, incidentele of gevolgschade die voortvloeit uit het gebruik van de website, inclusief maar niet beperkt tot schade veroorzaakt door virussen of andere technologisch schadelijke elementen.

 4. Externe links
  Onze website kan links bevatten naar externe websites van derden. Het opnemen van deze links impliceert niet automatisch een goedkeuring van de inhoud van deze websites door Proskary Netherlands. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud, het privacybeleid, of de werkwijze van deze externe websites. Het bezoeken van deze websites gebeurt op eigen verantwoordelijkheid van de gebruiker.

 5. Intellectueel eigendom
  Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud van onze website, inclusief teksten, afbeeldingen, logo's en andere materialen, behoren toe aan Proskary Netherlands, tenzij anders vermeld. Het is niet toegestaan om deze materialen te kopiëren, verspreiden, wijzigen of op enigerlei wijze te gebruiken zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.

 6. Beschikbaarheid van de website
  Proskary Netherlands streeft ernaar om de website 24/7 beschikbaar te stellen. Echter, wij kunnen niet garanderen dat de website te allen tijde foutloos en ononderbroken zal functioneren. Wij behouden ons het recht voor om de website (tijdelijk) buiten gebruik te stellen voor onderhoud of andere doeleinden, zonder voorafgaande kennisgeving.

 7. Toepasselijk recht
  Op deze disclaimer is het Nederlands recht van toepassing. Geschillen die voortvloeien uit of verband houden met deze disclaimer zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in Nederland.

 8. Wijzigingen in de disclaimer
  Proskary Netherlands behoudt zich het recht voor om deze disclaimer op elk moment te wijzigen. Het is uw verantwoordelijkheid om regelmatig de disclaimer te raadplegen voor eventuele updates.

Als je vragen hebt over deze disclaimer, neem dan contact met ons op via de verstrekte contactgegevens op onze website.

Laatst bijgewerkt: 26-7-2023

Live chat WhatsApp button